Τα banner είναι μικρά διαφημιστικά σπορ (μηνύματα) αποτελούμενα από ένα έως έξι καρέ (frames). Έχουν την δυνατότητα να εκτελούνται παρουσιάζοντας εταιρείες, υπηρεσίες ή προϊόντα στον επισκέπτη κάποιου site, χωρίς να τον ενοχλούν. Άλλο ένα χαρακτηριστικό τους που τα κάνει πολύ διαδεδομένα είναι ότι ο επισκέπτης βλέποντας το σύντομο διαφημιστικό μήνυμα που προβάλουν, έχει την δυνατότητα κάνοντας κλικ πάνω στο banner, να συνδεθεί με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου ή με το e-mail του, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφημιζόμενη υπηρεσία ή προϊόν.

Οι συνηθισμένες τυποποιημένες διαστάσεις είναι δύο: Το μικρό 120 χ 60 και το μεγάλο 468 χ 60.

Ο τρόπος παραγγελίας ενός banner είναι εντυπωσιακά εύκολος και η όλη διαδικασία θα σας ενθουσιάσει από την απλότητα και το αποτέλεσμα.

Στέλνετε με ένα e-mail το περιεχόμενο του διαφημιστικού σας μηνύματος, αν δεν το έχετε ετοιμάσει, μπορείτε να βρείτε βοήθεια στο web site www.slogan.idx.gr.

Αν και πάλι χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να στείλετε με ένα e-mail κάποιο σχόλιο του τι θέλετε να προβάλετε και ποια είναι τα δυνατά σας σημεία, λίγα λόγια για την εταιρεία και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας, (π.χ. που βρίσκεστε, τι δραστηριότητες έχει, κτλ), αν έχετε web site μπορούμε να βρούμε από εκεί όλο το υλικό για το banner. Η κατασκευή όμως ενός banner δεν προϋποθέτει την ύπαρξη ενός web site, (συχνά μάλιστα χρησιμοποιείται η μέθοδος banner, για να πει με τον καλύτερο τρόπο στο τεράστιο πλέον κοινό του interent, ότι δημιουργήσατε κάποιο web site ή ότι το ανανεώσατε), μια και το banner μπορεί να είναι ένα άρτιο διαφημιστικό σπότ (μήνυμα), που θα προβάλει την ονομασία της εταιρεία σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, (ενδεχομένως και μια προσφορά), την έδρα σας το web site και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί σας. Έτσι αντί να περιμένετε πότε θα σας ανακαλύψουν οι πελάτες σας, ή όποιοι έχουν ανάγκη την υπηρεσία και τα προϊόντα σας, τους το λέτε εσείς αμέσως, με τον πιο σύγχρονο και επικοινωνιακό τρόπο, με το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς να τους ενοχλείτε και χωρίς να διακόπτετε αυτό που παρακολουθούν...(γνωρίζοντας πλέον ότι το internet βρίσκεται σε κάθε σπίτι, σε κάθε κοινωνική ομάδα, σε κάθε επιχείρηση (παντού υπάρχει κάποιος που σερφάρει στο internet) και έτσι είναι βέβαιο ότι το μήνυμα σας θα αναμεταδοθεί παντού).

Τόσο τα banner όσο και το web site, είναι έξτρα πωλητές της εταιρείας σας, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους, όλο το 24 άωρο και όλες τις μέρες του χρόνου, για να φέρουν το καλύτερο για την εταιρεία σας αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια αφού παραλάβετε το διαφημιστικό σας μήνυμα (συνήθως μέσα σε δυο μέρες) στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (e-mail), μπορείτε να έλθετε σε επαφή με κάποιον που θα αναλάβει να προωθήσει το διαφημιστικό σας μήνυμα αναρτώντας το επί πληρωμή, σε εκατοντάδες θεματικά web site (διαφήμιση διασποράς) π.χ www.00357.com ή δωρεάν π.χ. www.bCentral.idx.gr.

Η εταιρεία μας έχει βοηθήσει χιλιάδες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο να προβληθούν και να δυναμώσουν η να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους, το ίδιο μπορεί να κάνει και μ' εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ati-advertising.com

Αρχή